1. ຫົວຂໍ້ຂອງຂໍ້ຕົກລົງ.
    • ຂໍ້ຕົກລົງນີ້ແມ່ນຖືກຕ້ອງ ສຳ ລັບເວບໄຊທ໌ https://healthy-food-near-me.com ແລະຖືກສະຫລຸບລະຫວ່າງຜູ້ ນຳ ໃຊ້ເວັບໄຊທ໌້ເຫຼົ່ານີ້ແລະເຈົ້າຂອງເວັບໄຊທ໌ຕ່າງໆ (ຕໍ່ໄປນີ້ https://healthy-food-near-me.com )
    • ສັນຍາສະບັບນີ້ ກຳ ນົດຂັ້ນຕອນການຮັບ, ການເກັບຮັກສາ, ການປຸງແຕ່ງ, ການ ນຳ ໃຊ້ແລະການເປີດເຜີຍຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວຂອງຜູ້ໃຊ້ແລະຂໍ້ມູນອື່ນໆທີ່ https://healthy-food-near-me.com ໄດ້ຮັບຈາກຜູ້ໃຊ້ເວັບໄຊທ໌້. ຜູ້ໃຊ້ໄດ້ຕື່ມຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວ.
    • ເພື່ອເອົາຂໍ້ມູນ, ການປະກາດ, ໃຊ້ເວບໄຊທ໌ໃນເວບໄຊທ໌ໃດ ໜຶ່ງ: //healthy-food-near-me.com, ຜູ້ໃຊ້ຕ້ອງອ່ານຂໍ້ຕົກລົງນີ້ຢ່າງລະມັດລະວັງແລະສະແດງຂໍ້ຕົກລົງເຕັມກັບຂໍ້ ກຳ ນົດຂອງມັນ. ການຢືນຢັນການຍິນຍອມເຫັນດີຢ່າງເຕັມທີ່ກັບຂໍ້ຕົກລົງນີ້ແມ່ນການ ນຳ ໃຊ້ເວັບໄຊທ໌້ໂດຍຜູ້ໃຊ້.
    • ຜູ້ໃຊ້ບໍ່ມີສິດທີ່ຈະປະກາດຂໍ້ມູນຂ່າວສານ, ປະກາດ, ນຳ ໃຊ້ເວບໄຊທ໌ຖ້າລາວບໍ່ເຫັນດີກັບເງື່ອນໄຂຂອງຂໍ້ຕົກລົງນີ້, ຫຼືວ່າລາວຍັງບໍ່ທັນຮອດອາຍຸຕາມກົດ ໝາຍ ໃນເວລາທີ່ລາວມີສິດເຂົ້າໃນຂໍ້ຕົກລົງຫຼືບໍ່ແມ່ນບຸກຄົນທີ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດ. ຂອງບໍລິສັດໃນນາມຜູ້ທີ່ຂໍ້ມູນຈະຖືກລົງ, ປະກາດ.
    • ໂດຍການໂພດຂໍ້ມູນໃນເວັບໄຊຕ່າງໆໂດຍໃຊ້ເວບໄຊທ໌, ຜູ້ໃຊ້ເຂົ້າຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວຫຼື, ສະ ໜອງ ຂໍ້ມູນນີ້ໃນທາງອື່ນ, ແລະ / ຫຼື, ປະຕິບັດການກະ ທຳ ໃດໆໃນເວັບໄຊທ໌້ແລະ / ຫຼືການ ນຳ ໃຊ້ພາກສ່ວນໃດ ໜຶ່ງ ຂອງເວັບໄຊທ໌້, ຜູ້ໃຊ້ເຫັນດີກັບ ຂໍ້ ກຳ ນົດຂອງຂໍ້ຕົກລົງນີ້ແລະມີໃຫ້: //healthy-food-near-me.com ມີສິດທີ່ຈະໄດ້ຮັບ, ເກັບຮັກສາ, ປຸງແຕ່ງ, ນຳ ໃຊ້ແລະເປີດເຜີຍຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວຂອງຜູ້ໃຊ້ຕາມຂໍ້ ກຳ ນົດຂອງສັນຍາສະບັບນີ້.
    • ສັນຍານີ້ບໍ່ໄດ້ ກຳ ນົດລະບຽບ andhttps: //healthy-food-near-me.com ບໍ່ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ການໄດ້ຮັບ, ເກັບຮັກສາ, ປຸງແຕ່ງ, ນຳ ໃຊ້, ແລະເປີດເຜີຍຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວຂອງຜູ້ໃຊ້ແລະຂໍ້ມູນອື່ນໆໃຫ້ກັບບຸກຄົນທີສາມທີ່ບໍ່ໄດ້ເປັນເຈົ້າຂອງຫຼື ດຳ ເນີນການໂດຍ byhttps : //healthy-food-near-me.com, ແລະບຸກຄົນທີ່ບໍ່ແມ່ນພະນັກງານ AvtoTachki .com, ເຖິງແມ່ນວ່າຜູ້ໃຊ້ຈະໄດ້ຮັບການເຂົ້າເຖິງສະຖານທີ່, ອາຫານຫລືການບໍລິການຂອງບຸກຄົນເຫຼົ່ານີ້ຜ່ານ: // health-food-near-me .com ຫຼືຈົດ ໝາຍ ຂ່າວ. ເປັນຄວາມລັບໃນຄວາມເຂົ້າໃຈ, ຂໍ້ຕົກລົງນີ້ແມ່ນຂໍ້ມູນດຽວທີ່ເກັບໄວ້ໃນຖານຂໍ້ມູນຂອງເວບໄຊທ໌ໃນສະຖານະການທີ່ຖືກເຂົ້າລະຫັດແລະມີພຽງແຕ່ tohttps: //healthy-food-near-me.com.
    • ຜູ້ໃຊ້ຍອມຮັບວ່າ, ໃນກໍລະນີທີ່ລາວລະເລີຍຄວາມປອດໄພແລະການປົກປ້ອງຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວແລະຂໍ້ມູນການອະນຸຍາດ, ບຸກຄົນທີສາມອາດຈະໄດ້ຮັບການເຂົ້າເຖິງທີ່ບໍ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດຈາກບັນຊີແລະຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວແລະຜູ້ໃຊ້ອື່ນໆ. https://healthy-food-near-me.com ບໍ່ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ການສູນເສຍທີ່ເກີດຂື້ນໂດຍການເຂົ້າເຖິງດັ່ງກ່າວ.
  2. ຂັ້ນຕອນໃນການໄດ້ຮັບຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວ.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • ຄຸກກີ້ເພື່ອໃຫ້ການບໍລິການຂື້ນຢູ່ກັບສິ່ງນີ້, ຍົກຕົວຢ່າງ, ການເກັບຂໍ້ມູນໃນກະຕ່າລະຫວ່າງການໄປຢ້ຽມຢາມ;
    • ທີ່ຢູ່ IP ຂອງຜູ້ໃຊ້.
  2. ຂໍ້ມູນທັງ ໝົດ ແມ່ນຖືກເກັບ ກຳ ໂດຍພວກເຮົາ, ຄືກັນກັບແລະບໍ່ປ່ຽນແປງໃນການເກັບ ກຳ ຂໍ້ມູນ. ຜູ້ໃຊ້ມີຄວາມຮັບຜິດຊອບໃນການໃຫ້ຂໍ້ມູນທີ່ ໜ້າ ເຊື່ອຖື, ລວມທັງຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວ .https: //healthy-food-near-me.com ມີສິດ, ຖ້າ ຈຳ ເປັນ, ເພື່ອກວດສອບຄວາມຖືກຕ້ອງຂອງຂໍ້ມູນທີ່ສະ ໜອງ ແລະຮ້ອງຂໍການຢັ້ງຢືນຂໍ້ມູນທີ່ສະ ໜອງ ໃຫ້ ຖ້າ ຈຳ ເປັນ, ໃຫ້ບໍລິການແກ່ຜູ້ໃຊ້.
  3. ຂັ້ນຕອນໃນການ ນຳ ໃຊ້ຂໍ້ມູນຜູ້ໃຊ້.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. ເງື່ອນໄຂໃນການໃຫ້ການເຂົ້າເຖິງຖານຂໍ້ມູນ.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • ຕາມການຮ້ອງຂໍທີ່ສົມເຫດສົມຜົນຂອງອົງການຈັດຕັ້ງລັດທີ່ມີສິດຮຽກຮ້ອງແລະໄດ້ຮັບຂໍ້ມູນແລະຂໍ້ມູນດັ່ງກ່າວ;
    • ຖ້າໃນຄວາມຄິດເຫັນຂອງ https://healthy-food-near-me.com, ຜູ້ໃຊ້ຈະລະເມີດເງື່ອນໄຂຂອງສັນຍາສະບັບນີ້ແລະ / ຫຼືສັນຍາແລະຂໍ້ຕົກລົງອື່ນໆລະຫວ່າງ https://healthy-food-near-me.com ແລະ ຜູ້ໃຊ້.
  7. ວິທີການປ່ຽນ / ລຶບຂໍ້ມູນນີ້ຫຼືຍົກເລີກການສະ ໝັກ.
  1. ຜູ້ໃຊ້ໃນຊ່ວງເວລາໃດກໍ່ຕາມສາມາດເຮັດໄດ້ ປ່ຽນ / ລຶບ ຂໍ້​ມູນ​ສ່ວນ​ຕົວ (ໂທລະສັບ) ຫຼືຍົກເລີກການສະ ໝັກ. ວຽກງານຂອງບາງລັກສະນະຂອງ https://healthy-food-near-me.com, ເຊິ່ງຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບຜູ້ໃຊ້, ອາດຈະຖືກໂຈະຈາກເວລາປ່ຽນແປງ / ລຶບຂໍ້ມູນ.
  2. ຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວຂອງຜູ້ໃຊ້ຈະຖືກເກັບໄວ້ຈົນກວ່າມັນຈະຖືກລຶບໂດຍຜູ້ໃຊ້. ການແຈ້ງເຕືອນທີ່ພຽງພໍຂອງຜູ້ໃຊ້ກ່ຽວກັບການລຶບຫຼືການປຸງແຕ່ງຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວອື່ນໆແມ່ນຈົດ ໝາຍ (ຂໍ້ມູນ) ທີ່ຖືກສົ່ງໄປຫາອີເມວທີ່ລະບຸໂດຍຜູ້ໃຊ້.
  3. ການປົກປ້ອງຂໍ້ມູນ.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. ຕິດຕໍ່ທີ່ຢູ່ໃນກໍລະນີມີ ຄຳ ຖາມ.
  4. ໃນກໍລະນີມີ ຄຳ ຖາມ, ຄວາມປາດຖະ ໜາ, ຄຳ ຮ້ອງທຸກກ່ຽວກັບຂໍ້ມູນທີ່ທ່ານໃຫ້, ກະລຸນາຕິດຕໍ່ທີ່ຢູ່ອີເມວ: Support@healthy-food-near-me.com. ເມື່ອມີການຮ້ອງຂໍເປັນລາຍລັກອັກສອນແລະຜ່ານການ ນຳ ສະ ເໜີ ເອກະສານທີ່ ກຳ ນົດຕົວຕົນແລະສິດ ອຳ ນາດຂອງລາວ, ພວກເຮົາອາດຈະໃຫ້ຂໍ້ມູນແກ່ຜູ້ໃຊ້ກ່ຽວກັບຂັ້ນຕອນໃນການຂໍຂໍ້ມູນກ່ຽວກັບທີ່ຕັ້ງຂອງຖານຂໍ້ມູນ.
  5. ການປ່ຽນແປງນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ.
  6. ພວກເຮົາອາດຈະປ່ຽນແປງເງື່ອນໄຂຂອງນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ. ໃນກໍລະນີນີ້, ພວກເຮົາຈະປ່ຽນລຸ້ນ ໃໝ່ ໃນ ໜ້າ ເງື່ອນໄຂ, ສະນັ້ນໃຫ້ກວດເບິ່ງເປັນໄລຍະ https://health-food-near-me.com/ ຂໍ້ຕົກລົງຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ ທຸກໆການປ່ຽນແປງຂອງສັນຍາມີຜົນບັງຄັບໃຊ້ຕັ້ງແຕ່ເວລາທີ່ລົງພິມເຜີຍແຜ່. ການ ນຳ ໃຊ້ເວບໄຊທ໌, ຜູ້ໃຊ້ຢັ້ງຢືນການຍອມຮັບຂໍ້ ກຳ ນົດ ໃໝ່ ຂອງນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວໃນ ຄຳ ສັບທີ່ມີຜົນບັງຄັບໃຊ້ໃນເວລາທີ່ຜູ້ໃຊ້ ນຳ ໃຊ້ເວບໄຊທ໌.
  7. ຂໍ້ ກຳ ນົດເພີ່ມເຕີມ.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. ໃນກໍລະນີທີ່ຂໍ້ ກຳ ນົດໃດໆຂອງນະໂຍບາຍຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, ລວມທັງຂໍ້ສະ ເໜີ, ຂໍ້ຫຼືສ່ວນໃດສ່ວນ ໜຶ່ງ ຖືວ່າມັນຂັດກັບກົດ ໝາຍ, ຫຼືບໍ່ຖືກຕ້ອງ, ນີ້ຈະບໍ່ມີຜົນກະທົບຕໍ່ຂໍ້ ກຳ ນົດທີ່ຍັງເຫຼືອທີ່ບໍ່ຂັດກັບກົດ ໝາຍ, ພວກມັນຍັງຄົງຢູ່ໃນ ຜົນບັງຄັບໃຊ້ຢ່າງເຕັມທີ່ແລະຖືກຕ້ອງ, ແລະຂໍ້ ກຳ ນົດທີ່ບໍ່ຖືກຕ້ອງ, ຫຼືຂໍ້ ກຳ ນົດໃດ ໜຶ່ງ ທີ່ບໍ່ສາມາດປະຕິບັດໄດ້ໂດຍບໍ່ມີການ ດຳ ເນີນການຕໍ່ໄປໂດຍຝ່າຍຕ່າງໆ, ໄດ້ຮັບການພິຈາລະນາປັບປຸງ, ໃນຂອບເຂດທີ່ ຈຳ ເປັນເພື່ອຮັບປະກັນຄວາມຖືກຕ້ອງແລະຄວາມເປັນໄປໄດ້ຂອງການຈັດຕັ້ງປະຕິບັດ.
  3. ຂໍ້ຕົກລົງນີ້ຂະຫຍາຍໄປສູ່ຜູ້ໃຊ້ຕັ້ງແຕ່ເວລາທີ່ລາວໃຊ້ເວບໄຊທ໌, ລວມທັງການຈັດວາງໂຄສະນາແລະຍັງມີຜົນບັງຄັບໃຊ້ຈົນກວ່າຂໍ້ມູນໃດໆກ່ຽວກັບຜູ້ໃຊ້ຈະຖືກເກັບຢູ່ໃນເວັບໄຊທ໌້, ລວມທັງຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວ.